POLÍTICA
Política 23/03/2014

Camacho insta a "recordar la lliçó de Suárez: consens, concòrdia, generositat i respecte a les lleis"

La presidenta del PP a Catalunya elogia la figura de l'expresident del govern espanyol, que va ser "clau en el restabliment de la democràcia a Espanya"

Ara
1 min
Alícia Sánchez-Camacho, durant la roda de premsa d'aquest dilluns / ARA

BarcelonaLa presidenta del Partit Popular Català, Alícia Sánchez-Camacho, ha lamentat avui la mort de l'expresident del Govern Espanyol, Adolfo Suárez, "una figura clau en el restabliment de la democràcia a Espanya i un exemple de polític amb sentit d'estat". "Ara més que mai hem de recordar la lliçó que ens va donar Suárez de treballar des del consens democràtic, la concòrdia, la generositat política i el respecte a les lleis", ha afegit.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Així mateix, Sánchez-Camacho ha recordat que Suárez "va contribuir de manera decisiva" a la recuperació de les llibertats democràtiques i a la "construcció d'una Espanya plural". "El millor homenatge que li podem retre tots és aplicar el que ell ens va ensenyar i continuar avançant en la nostra democràcia, la construcció d'Europa i el respecte a les lleis", ha manifestat. "Perquè, per tot això, Espanya sempre tindrà un deute amb Adolfo Súarez", ha sentenciat.

stats