DEBAT DE POLÍTICA GENERAL
Política 15/09/2014

C's veu Mas "atrapat entre les exigències d'ERC i la comissió d'investigació del cas Pujol"

Carina Mejías recrimina al president català el "cinisme amb la corrupció" pel fet de treure pit de les mesures sobre transparència el dia que declarava el primogènit de Jordi Pujol

R. Tugas / L. Vicens
1 min

BarcelonaLa portaveu parlamentària de C's, Carina Mejías, ha assegurat aquest dilluns que la intervenció d'Artur Mas en el debat de política general suposa el seu "segon fracàs". "Sap perfectament que la consulta que vol convocar no la podrà fer perquè no té competències per fer-ho, i està atrapat entre les exigències d'ERC que l'arrosseguen cap a l'abisme i la comissió d'investigació sobre el cas Pujol", ha insistit la diputada, que veu Mas abocat a les eleccions anticipades i a la "fi de la seva carrera política i de la de CDC com a partit".

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Quant a les altres qüestions de la intervenció del president català, la dirigent de C's ha considerat que "les dades falses que ha donat no es corresponen amb la realitat o que, en tot cas, la ciutadania no les percep". "És greu que ens expliqui que tenim la millor sanitat del món quan té tot el sector en peu de guerra", ha defensat Mejías, que també ha etzibat que "les dades d'abandonament escolar són de les més altes d'Espanya i les universitats catalanes es troben a la cua del rànquing". "No sé en quin país viu el president, però no es correspon en la realitat catalana", ha insistit.

De la mateixa manera, Mejías li ha recriminat el "cinisme amb la corrupció", traient pit de les mesures de transparència i lluita contra el frau el dia que declarava Jordi Pujol i Ferrussola, un cas que "esquitxa membres del seu Govern" i, per altra banda, "tot el seu partit està sota sospita".

stats