Política 24/07/2018

Casado es reuneix amb Aznar a la seu del PP

Ahir el nou president popular es va reunir amb Mariano Rajoy

Dani Sánchez Ugart
2 min
Pablo Casado i José María Aznar / PP

MadridEl nou president del PP, Pablo Casado, s’ha reunit aquest dimarts amb l'expresident del govern espanyol i exlíder de la formació José María Aznar a la seu del partit al carrer Génova de Madrid, segons han confirmat fonts populars. Aquesta trobada es produeix l'endemà de la reunió que Casado va mantenir també a Génova amb el seu antecessor, Mariano Rajoy.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Quan va ser nomenat president del PP, Casado va deixar clar que reivindicaria el llegat de tots els expresidents del partit, inclòs el d’Aznar, condemnat a l’ostracisme per l’anterior direcció. Enfrontat a Mariano Rajoy, Aznar s’havia anat allunyant de la vida diària del PP fins al punt que la FAES, el ‘think tank’ que presideix i que estava vinculat a la formació conservadora, va acabar deslligant-se'n.

La reunió amb Casado suposa la tornada d’Aznar a Génova després d’anys sense trepitjar la seu de la formació. L’expresident espanyol havia sigut un dels principals valedors de Casado durant la campanya de les primàries, tot i que es va estar de donar-li suport explícit, conscient que li podia restar força entre els quadres de la formació.

Casado també es reuneix amb Hernández Mancha

El nou president popular també s'ha reunit amb l'expresident del partit Antonio Hernández Mancha durant una hora al despatx de Casado després d'entrevistar-se amb Aznar. Segons l'agència Efe, la trobada s'ha celebrat en un "ambient cordial" i en la qual Casado ha tornat a "reivindicar" la història del PP com a partit que ha estat "útil per als espanyols".

Mancha va ser el president d'Alianza Popular entre el febrer del 1987 i fins al gener de 1989. L'exlíder popular va agafar les regnes del partit després de la dimissió de Manuel Fraga, qui va tornar a assumir la presidència de la formació després que Hernández Mancha plegués.

stats