Publicitat
Publicitat

POLÍTICA

Castells veu "molt més coherent" Ernest Maragall que els diputats del PSC al Congrés

Contraposa el vot d'Ernest Maragall a favor del pacte fiscal al Parlament al vot dels socialistes catalans al Congrés amb el corredor mediterrani

L'exconseller d'economia Antoni Castells, ha defensat aquest dijous que és "absolutament respectable" que Ernest Maragall votés a favor del pacte fiscal al Parlament, i es desmarqués així de la disciplina de vot imposada per la direcció socialista.

En declaracions a la Universitat Catalana d'Estiu de Prada (Conflent), Castells ha etzibat que la de Maragall és una decisió "molt més coherent" que la dels diputats del PSC al Congrés quan aquest juliol han votat a favor del corredor central en detriment del corredor mediterrani que defensen a Catalunya.

Demana al PSC que no faci com CiU

Pel que fa al pacte fiscal, el socialista ha demanat al seu partit que no dispari "contra el Govern del seu país" tal com "desgraciadament" ho va fer CiU a l'oposició quan l'anterior executiu negociava amb el govern espanyol el finançament. En aquest sentit, el socialista ha afirmat que "la unitat a Catalunya és imprescindible per negociar a Madrid" i ha destacat la importància de "no cedir a les intimidacions, ni als crits, ni a la pressió" i de només "acceptar un acord si és un bon acord".

Tot i això, ha opinat que "la unitat no vol dir que un digui una sèrie de coses i els altres diguin amén" i ha demanat al Govern que també pacti la seva posició amb la resta dels partits catalans.

21D

Més continguts de

21D
PUBLICITAT

Totes les dades, notícies i anàlisis per entendre la convocatòria electoral

Vés-hi
PUBLICITAT
PUBLICITAT