Política 15/05/2015

CiU manté la majoria absoluta i la CUP passa a segona força a Sant Cugat, segons el 'Tot Sant Cugat'

L'enquesta indica que el PSC podria perdre la representació i Ciutadans hi entraria. ERC podria tornar al consistori després que fa quatre d'anys en va quedar fora

Ara
1 min
Mercè Conesa, alcaldessa de Sant Cugat, en una imatge d'arxiu / ACN

BarcelonaConvergència i Unió podria conservar la majoria absoluta a Sant Cugat, tot i perdre entre un i dos regidors, segons una enquesta que publiquen avui el 'Tot Sant Cugat' i el 'Diari de Sant Cugat', que formen part del mateix grup empresarial de mitjans de comunicació. L'equip de l'actual alcaldessa, Mercè Conesa, passaria de tenir 15 regidors a tenir-ne 14 o 13, en un consistori de 25 cadires on 13 és majoria absoluta.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

El mateix sondeig indica que la CUP-Procés Constituent podria situar-se com a segona força, tot i que a força distància de la primera, ja que passaria de tenir dos regidors a tenir-ne quatre o cinc.

Pel que fa a la resta del consistori, el PP perdria entre dos i tres regidors, i tant el PSC com ICV-EUiA estan en risc de quedar fora de l'Ajuntament.

En canvi, ERC, que no va obtenir cap regidor fa quatre anys, hi tornaria, i Ciutadans hi entraria.

L'enquesta dóna molts més detalls, una radiografia política dels santcugatencs i un baròmetre sobre les seves principals preocupacions. Es va fer entre el 7 d'abril i el 8 de maig a 400 persones i va detectar un 20% d'indecisos de cara a les eleccions municipals.

stats