Política 03/06/2015

Colau: "Serem un aliat real del procés, però no signarem fulls de ruta impropis"

La futura alcaldessa de Barcelona assegura a BTV que les converses amb el PSC i ERC són "positives" i "estan obertes"

Efe
1 min
Ada Colau, durant l'entrevista a BTV. / @btvnoticies

BarcelonaLa cap de llista de Barcelona en Comú (BComú), Ada Colau, ha descartat aquest dimecres adherir-se al pacte del full de ruta per a la independència que van signar CDC i ERC. "Serem un aliat real del procés, però no signarem fulls de ruta impropis", ha afirmat en una entrevista a Barcelona Televisió (BTV). Aquesta era la condició que Oriol Junqueras va posar a Colau per arribar a pactes a Barcelona.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Tot i així, sobre possibles pactes, la previsible futura alcaldessa de Barcelona ha assegurat que les converses amb el PSC i Esquerra es produeixen "cada dia", són "positives" i "estan obertes". De fet, ha dit en la mateixa entrevista que la ciutadania no entendria que les forces d'esquerres no es posessin d'acord per poder fer front a les urgències i prioritats socials que té Barcelona.

Ada Colau ha explicat que sobre el futur govern municipal "està tot obert" i que, tot i que es decanta per pactes estables, a BComú estan disposats a governar en minoria i que preparen el "millor equip" per fer-ho possible.

stats