Política 01/12/2015

Duran avisa del risc de "frustració col·lectiva" pel procés sobiranista i veu Catalunya "radicalitzada"

Efe
1 min
Josep Antoni Duran i Lleida i Josep Sánchez Llibre, número u i dos d'Unió el 20-D a l'esmorzar del Fórum Europa-Tribuna Catalunya / EFE

BarcelonaEl candidat d'Unió el 20-D, Josep Antoni Duran i Lleida, ha lamentat aquest dimarts que Catalunya estigui "dividida i radicalitzada" després de perdre el consens pel dret a decidir per la via independentista, i davant d'això ha advertit del risc que "s'agreugi" la "frustració col·lectiva".

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

"Pretendre avui anar més enllà -en el procés sobiranista- ni tan sols ens assegura garantir el que tenim", ha alertat el líder democratacristià, que ha participat a Barcelona en els esmorzars Fòrum Europa-Tribuna Catalunya.

A les portes de la campanya, Duran ha abordat l'actualitat política a Catalunya, marcada per l'encreuament de crítiques entre Junts pel Sí (JxSí) i la CUP, que no han aconseguit encara articular un executiu. Duran ha advertit que la inexistència d'un nou Govern comporta la "paràlisi" en el conjunt de la societat catalana i ha recalcat que la política "no es fa al carrer, sinó a les institucions".

stats