MOBILITZACIÓ DE LA DIADA

L'alcaldessa de Badalona confirma la presència a la Meridiana "perquè no és cap acte de campanya"

Dolors Sabater diu que es mantindrà neutral durant la campanya i inicia una ronda de contactes amb els candidats

L'alcaldessa de Badalona, Dolors Sabater, ha anunciat que serà a la manifestació de la Via Lliure, a l'avinguda Meridiana. A diferència del que ha esgrimit aquest mateix dilluns l'alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, Sabater diu que hi anirà "perquè no és cap acte de campanya". De fet, Sabater ha recordat que no entrarà en campanya ni es posicionarà per cap de les formacions polítiques que s'hi presenten. Guanyem Badalona en Comú, la formació de Sabater, no s'hi presenta sota cap paraigua, i és per això que decideix mantenir-se'n al marge. Per contra, l'alcaldessa ha demanat reunir-se amb tots els caps de llista del 27-S per exposar les necessitats de la ciutat. Aquest dilluns s'ha reunit amb Raül Romeva.

Durant la trobada amb Romeva, Sabater ha volgut assegurar que "un eventual govern provisional no aturi la resolució dels problemes importants que té la ciutat". L'alcaldessa és conscient que es podria obrir un període de transició després del 27-S i reclama que això no deixi en l'oblit els equipaments educatius, el projecte dels laterals o el deute de la Generalitat.

"Ens ha semblat important iniciar una ronda de contactes perquè Badalona té un pes important en el conjunt del país i era oportú analitzar conjuntament la situació amb els candidats", explica. Després de Romeva, aquest dimarts passarà pel seu despatx Lluís Rabell i a finals de setmana està previst que ho faci Antonio Baños. La resta de trobades encara no tenen fixada una data.