Publicitat
Publicitat

POLÍTICA

Duran defensa la necessitat d'un pacte d'estat per a la sanitat

El dirigent d'UDC creu que cal reformar el sistema de salut per garantir l'atenció sanitària. El copagament és una de les solucions que ofereix Duran per eixugar el creixent dèficit del sistema

El secretari general de CiU, Josep Antoni Duran i Lleida, ha defensat a l'antena de la cadena COPE la necessitat de reformar el sistema de salut i arribar a un pacte d'estat per a la sanitat. “Possible, no ho sé; necessari, segur”, diu Duran respecte a l'acord. El dirigent d'UDC ha proposat el copagament com una de les possibles mesures per eixugar el creixent dèficit que provoca l'atenció sanitària tot i que, per aturar les crítiques, ha explicat que “no cal posar la bena abans de la ferida”.

Segons Duran, el sistema de salut “s'ha de reformar per garantir l'atenció sanitària”. “Això no pot continuar així”, ha resumit el democristià. Duran ha recordat que “no podem continuar augmentant el dèficit” que provoca el sistema de salut. Aprofitant la seva presència en una emissora de Madrid, Duran també ha defensat que Catalunya arribarà l'any que ve, al setembre, a les xifres de dèficit que demanen l'Estat i la UE.

RE

Més continguts de