Política 11/10/2012

Ernest Maragall: "Volem respondre a una demanda de la ciutadania progressista de Catalunya que no està prou representada"

Maragall ha explicat, en una entrevista a Catalunya Informació, que vol que el seu nou partit contribueixi a la reconstrucció d'un espai catalanista d'esquerres

Ara
1 min
Ernest Maragall fotografiat ahir davant la redacció de l'ARA l'endemà de votar a favor de la Hisenda pròpia.

BarcelonaErnest Maragall ha parlat, aquest dijous al vespre, del seu nou projecte polític, el partit Nova Esquerra Catalana, en una entrevista a Catalunya Informació. Maragall ha afirmat que, més que ser un competidor del PSC, aquest nou partit té la voluntat d'"afegir l'accent, el contingut i la posició [catalanista d'esquerres] que no està prou representada, o que està en claríssima situació de dèficit, i que ens sembla que respon a una demanda que la societat i la ciutadania progressista de Catalunya està formulant".

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Maragall també ha explicat que té la voluntat que "gradualment i successivament es contribueixi a la reconstrucció d'un espai explícit, amb una gran formació política que l'aixoplugui". "Volem ser llavor, no resposta infinita i absoluta de totes les qüestions", ha afegit.

En aquest sentit, Nova Esquerra Catalana neix amb l'objectiu de ser "una opció d'esquerra catalana en tots els àmbits: en el terreny nacional, en el terreny econòmic i social i també en el terreny democràtic, que ens sembla fonamental".

stats