Publicitat
Publicitat

Alberto Fabra reescollit president del PP valencià amb el 81,3% dels vots

Fabra surt reforçat d'un congrés on fa bandera de lluitar contra la corrupció i demana als militants populars més “honorabilitat i exemplaritat”

Alberto Fabra ha rebut el suport del 81,3% dels compromissaris per ser reelegit president del PP valencià. La primera jornada del 13è congrés regional que se celebra a Alacant ha acabat amb la proclamació de Fabra com a líder dels populars valencians per als propers quatre anys.

L'enfrontament amb el president de la Diputació de València, Alfonso Rus, per l'elecció de Serafín Castellano com a número dos del partit, ha minvat el vot favorable a Fabra, que ha obtingut poc més d'un 80%. Al seu discurs, Fabra ha exigit més transparència, rigor i exemplaritat al seu partit i els ha recordat que “cadascú és el responsable de si mateix, però tots ho som de la reputació, de l'honestedat i de l'honorabilitat del Partit Popular”. En el plànol econòmic, Fabra ha dit que vol un PP unit “que faci front al pitjor moment que ha conegut la democràcia”, i ha demanat a tots els militants que estiguin "a tots els racons, al costat de tots els que sofreixen a casa seva en silenci”.

21D

Més continguts de

21D
PUBLICITAT

Totes les dades, notícies i anàlisis per entendre la convocatòria electoral

Vés-hi
PUBLICITAT
PUBLICITAT