Política 04/07/2014

La FMC obre una "exhaustiva anàlisi" de la gestió de l'entitat per part de Bustos

L'entitat es reserva el dret a emprendre les accions que consideri adequades per defensar institucions i persones

Ara
1 min

BarcelonaLa Federació de Municipis de Catalunya ha anunciat en un comunicat que obre una "exhaustiva anàlisi" de la gestió prèvia feta al capdavant de l'entitat abans del 2013, és a dir, en el període en què Manuel Bustos n'era el president. Assegura que ho fa per compromís amb els ciutadans i el territori i també per "respecte" als alcaldes que en formen part o que s'han vist afectats per la investigació de presumptes cobraments irregulars.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

L'entitat també avisa que, a l'espera del resultat d'aquesta anàlisi, es reserva el dret a interposar i dur a terme accions que consideri adequades per defensar les institucions i les persones vinculades a la Federació.

La FMC també defensa en el seu comunicat que des que l'any 2013 va assumir la presidència l'alcalde de Pineda de Mar, Xavier Amor, es van establir mesures "orientades al foment de la transparència que reflecteixen la pulcritud de la gestió". Assegura també que s'ha posat en marxa una auditoria anual externa i independent a l'entitat que "ha analitzat i auditat els processos comptables, controls pressupostaris i mètodes de gestió, amb una excel·lent valoració i resultat final, sense cap dubte o excepció". La primera d'aquestes auditories correspondria a l'exercici del 2012.

stats