Política 23/04/2018

La fiscalia adverteix els CDR per les concentracions d'avui amb nassos de pallasso

Qualifica d'"intolerables" els actes "que pretenen condicionar" el ministeri públic

Ara
1 min
Jordi Pesarrodona amb un nas vermell de pallasso al costat d'un guàrdia civil a la seu de Governació el passat 20 de desembre de 2017

BarcelonaLa Fiscalia General de l'Estat ha tornat a enviar una nota de premsa preventiva per advertir de les conseqüències de les manifestacions convocades pels CDR avui davant les seus de les fiscalies a Catalunya. Els CDR han demanat que tothom porti un nas de pallasso en suport al pallasso i regidor Jordi Pesarrodona.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

A la nota de la fiscalia es qualifiquen d'"intolerables" els actes "que pretenen condicionar l'exercici professional dels membres del ministeri fiscal". També demanen que els Mossos d'Esquadra "impedeixin qualsevol alteració de l'ordre públic".

El regidor de Cultura de l'Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada està investigat per un presumpte delicte de desobediència pels fets de l'1-O a l'Escola Joncadella d'aquest municipi del Bages. El 20 de setembre es va fer viral una fotografia en què apareixia amb un nas de pallasso al costat d'un guàrdia civil davant la conselleria de Governació a Barcelona.

stats