Publicitat
Publicitat

La Fiscalia demana que totes les querelles contra Mas pel 9-N s'unifiquin en una sola causa

El TSJC encara no ha decidit si admet a tràmit la querella presentada pel ministeri públic

La Fiscalia ha demanat a la sala Civil i Penal del Tribunal Superior de Justícia (TSJC) que les 22 denúncies presentades contra el president de la Generalitat, Artur Mas, i el procés participatiu del 9-N s'unifiquin en una sola causa.

En un escrit presentat davant l'alt tribunal, que investiga algunes de les querelles, apunten que, com els escrits es dirigeixen contra Mas -com a president del Govern és aforat-, el TSJC és el competent.

"Entenem que tots els escrits de denuncia i querella dirigits contra el president de la Generalitat, i en el seu cas membres del seu govern, que tinguin com a eix central els actes de preparació i celebració de l'acte participatiu del 9-N, han de ser acumulats en una sola causa", diu el ministeri públic.

La Fiscalia Superior de Catalunya va presentar el mes passat, a instàncies del fiscal general de l'Estat, la querella contra Mas. Se li atribueixen delictes de desobediència greu, prevaricació, malversació i usurpació d'atribucions judicials en el procés participatiu del 9-N.

El TSJC ha de decidir ara sobre si l'admet o no a tràmit.

La veu del poble

Més continguts de

La veu del poble
PUBLICITAT

Totes les dades, notícies i anàlisis per entendre la convocatòria electoral

Vés-hi
PUBLICITAT
PUBLICITAT