Política 03/11/2016

Guanyem Badalona denunciarà García Albiol per una piulada

El líder del PP fa broma sobre un intent d'agressió a un assessor que van confondre amb un regidor de la CUP

Ara
1 min
El regidor de la CUP, José Téllez trencant una còpia de l'acte judicial

BarcelonaGuanyem Badalona demanarà demà a la fiscalia especialitzada en delictes d'odi que investigui les piulades del líder del PP a Catalunya, Xavier García Albiol. El també regidor popular a Badalona va fer broma sobre un intent d'agressió que va patir un assessor del PP que estava de públic en un partit de futbol al barri de Sant Roc. Albiol va dir que "gairebé linxen" l'assessor perquè l'havien confós "amb el regidor de la CUP que havia desacatat" l'ordre judicial de no treballar el 12 de octubre. La piulada a Twitter anava acompanyada d'una cara que plorava de riure.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

El regidor en qüestió, José Téllez, va respondre des de Twitter que "no és motiu de broma que algú pateixi un intent de linxament". García Albiol va criticar que el fet que "alguns no entenguin que aquest tuit té tocs d'ironia és de nota i de tenir poca feina".

Finalment, aquest matí, el regidor ha recuperat el fil per anunciar que denunciarà García Albiol.

Fonts de l'Ajuntament de Badalona van explicar a l'ARA que García Albiol "s'ha passat de la ratlla" i que, a partir d'ara, "cada sortida de to es consultarà amb els advocats, i si veuen que hi ha base, es presentarà denuncia".

stats