La guerra Iglesias-Errejón es cobra la primera víctima: el portaveu a l'Assemblea de Madrid

Errejón ha lamentat la decisió presa per Ramón Espinar, pròxim a Iglesias: "Aquest no és el camí"

El consell ciutadà de Podem a la Comunitat de Madrid ha cessat aquest divendres José Manuel López, afí a Íñigo Errejón, com a portaveu del partit a l' Assemblea de Madrid. El líder del partit lila a la comunitat madrilenya és el portaveu d' Units Podem al Senat i diputat autonòmic Ramón Espinar, pròxim a Pablo Iglesias, que al novembre va guanyar les primàries del partit a la regió.

El secretari de política de Podem, Íñigo Errejón, ha lamentat la decisió precisament ara, poques hores després que  els militants del partit hagin votat per "l'enteniment" i la "diversitat" en el si de Podem. Iglesias va aconseguir 40.830 vots, el 41,57% del suport de la militància, però seguit molt de prop per l'equip d'Errejón, que va collir 38.419 vots, el 39,12%. 

"Aquest no és el camí", ha advertit el número dos de Podem en el seu compte personal de Twitter després de conèixer-se el relleu de José Manuel López per la parlamentària Lorena Ruiz-Huerta, propera al sector anticapitalista, que lidera Miguel Urbán.

Més continguts de