Herrera: "Si Mas continua dient que mobilització és consulta, jo no vull que m'utilitzin"

El coordinador nacional d'ICV ha denunciat "l'opacitat" amb què el president prepara la consulta i ha acusat el Govern de jugar "amb les mitges veritats"

El coordinador nacional d'ICV, Joan Herrera, ha assegurat que la proposta de consulta del Govern "juga amb les mitges veritats i a vegades acaben sent mentida". "Si el 9-N el què expressem és una mobilització, fem-ho. Si el 9-N en Mas continua dient que mobilització és consulta, jo no vull que m'utilitzin", ha explicat Herrera. El líder d'ICV ha fet aquestes declaracions en una entrevista a 8tv.

Herrera ha denunciat que Mas prepara la consulta "des de l'opacitat". "No és possible. Opacitat i democràcia són termes que no casen. Si jo d'aquí a tres setmanes he d'anar a participar, que no votar, una cosa és que hi hagi una urna, però el que es farà és participar i jo he de saber amb quines regles del joc", ha apuntat. 

Finalment, preguntat per la seva participació el 9-N alternatiu, Herrera ha dit: "El 9 de novembre hem d'aconseguir, si el final no es pot fer la consulta, una forta mobilització."

Més continguts de