ELECCIONS MUNICIPALS
Política 18/03/2015

ICV i MES aniran junts a les municipals de Lleida

Els candidats a l'alcaldia no han concretat qui encapçalarà la llista i han convidat totes les forces d'esquerres a sumar-se a l'acord

Europa Press
1 min
Eduard Baches, candidat d'ICV, en una imatge d'arxiu / ACN

LleidaEls alcaldables de Lleida per ICV i MES, Eduard Baches i Pep Mòdol, han anunciat aquest dimecres un principi d'acord per concórrer en una llista única a les eleccions municipals, tot i que encara que no han dit qui l'encapçalarà.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

"Ens hem marcat l'objectiu que la nostra coalició tingui l'alcaldia", ha afirmat Mòdol en roda de premsa davant l'Ajuntament al costat de Baches, qui també ha defensat la seva voluntat de governar conjuntament. L'ecosocialista ha explicat que hi ha una comissió de llistes que està oberta a altres forces, i el portaveu de MES ha afegit: "El que està clar és que anirem junts i que tots serem prou generosos perquè no hi hagi suspicàcies".

Mòdol també ha dit ha que el seu grup sempre ha defensat aliances amb les forces polítiques que defensin el sobiranisme o canvis polítics "per acabar amb retallades socials i la política del totxo". Baches ha remarcat que ICV aposta per la confluència de les esquerres: "Vull fer una crida a que totes les forces d'esquerres es puguin sumar perquè puguem anar junts".

stats