Publicitat
Publicitat

ICV-EUiA també demana a Mas que no "segresti" el procés i no condicioni les eleccions a una llista unitària

El portaveu adjunt d'ICV-EUiA al Parlament, Joan Mena, defensa unes eleccions per un "canvi d'hegemonia" a Catalunya

El portaveu adjunt d'ICV-EUiA al Parlament, Joan Mena, ha demanat a Artur Mas que no "segresti el dret a decidir" relacionant unes eleccions avançades a una possible llista conjunta. Ho ha fet després que  ahir la CUP també reclamés al president de la Generalitat que no "patrimonialitzés" el procés sobiranista.

Després que des del  Govern hagin insistit que sense "llista de país" no hi hauran eleccions anticipades, Mena ha lamentat que Mas hagi "pressionat un cop més" al president d'ERC per acceptar una llista unitària. Davant la  reunió d'aquest dimecres entre Mas i Junqueras el portaveu ha defensat que calen unes eleccions per un "canvi d'hegemonia" a Catalunya que porti "el dret a decidir i també la justícia social que està totalment tocada".

Sobre la proposta de llista conjunta, Mena creu que cal canviar el govern mitjançant unes eleccions on es voti per "decidir-ho tot". El portaveu adjunt d'ICV-EUiA defensa que l'executiu de Mas "està esgotat en la proposta nacional i també en la proposta social , i prova d'això són els pressupostos, que no donen sortida als i les catalanes més vulnerables".

En aquest sentit, Mena ha contradit el conseller de Presidència, Francesc Homs, que defensava que "no hi ha diferència entre la dreta i l'esquerra". Per al portaveu verd i roig "hi ha una gran diferència entre els pressupostos de CiU, que són de dretes, i les propostes que presentarem des d'ICV-EUiA, que són clarament d'esquerres". Mena ha recordat aquest dimecres que el seu grup parlamentari presentarà una esmena en contra la supressió de la partida per a escoles bressol als pressupostos de la Generalitat per al 2015.

21D

Més continguts de

21D
PUBLICITAT

Totes les dades, notícies i anàlisis per entendre la convocatòria electoral

Vés-hi
PUBLICITAT
PUBLICITAT