Publicitat
Publicitat

Herrera: "El sobiranisme de Mas és de pa sucat amb oli si no vol que el Parlament decideixi sobre Eurovegas"

El president del grup parlamentari d'ICV-EUiA assegura, en referència al pacte fiscal, que es pot arribar a un acord majoritari entre el model sortit de la comissió del concert i el que marcava l'Estatut que va pactar el Parlament el 2005

Joan Herrera, secretari general d'ICV i president del grup parlamentari d'ICV-EUiA, ha assegurat en una entrevista a 'El matí de Catalunya Ràdio' que "el sobiranisme d'Artur Mas és de pa sucat amb oli" si no s'avé al fet que el Parlament sigui qui decideixi sobre la idoneïtat que Eurovegas s'instal·li a Catalunya. Durant el ple d'ahir, Herrera va reclamar a Mas que abans de prendre qualsevol determinació, sigui la cambra catalana qui es pronunciï sobre l'assumpte. El president va respondre que un precedent així podria fer que els inversos estrangers es replantegessin les intencions de destinar recursos a Catalunya.

El líder ecosocialista també ha parlat sobre la negociació del pacte fiscal. "Crec que podem trobar un punt intermedi entre les conclusions de la comissió parlamentària del concert aprovades a la tardor [i que van votar CiU, ERC i ICV] i l'Estatut pactat l'any 2005 al Parlament", ha valorat Herrera.

Més continguts de