Publicitat
Publicitat

AUSTERITAT

Els funcionaris dels ajuntaments també patiran les noves retallades del Govern

Els empleats dels ens locals, a diferència dels de la Generalitat, mantindran tot el salari però veuran modificades les seves condicions laborals

Les noves mesures d'austeritat que prepara el Govern per als treballadors públics no es limitaran als empleats de la Generalitat i els organismes i empreses que en depenen, sinó que, tal com ha sabut l'ARA, també es faran extensives als funcionaris i personal laboral dels ens locals. Així, els 93.000 treballadors d'ajuntaments, consells comarcals i diputacions veuran modificades algunes de les seves condicions laborals, tot i que mantindran el salari –al personal de la Generalitat se li retallaran les pagues extres– i l'acomiadament d'interins dependrà de cada ens.

Segons fonts de Governació, alguns alcaldes amb dificultats financeres se'ls havien acostat per sol·licitar-los la possibilitat de despenjar-se també d'alguns dels drets que havien adquirit els treballadors del sector públic. Les mesures concretes que els afectaran, però, queden subjectes a unes negociacions amb els sindicats que per ara estan trencades.

Podeu llegir la informació completa a l'ARA PREMIUM.

21D

Més continguts de

21D
PUBLICITAT

Totes les dades, notícies i anàlisis per entendre la convocatòria electoral

Vés-hi
PUBLICITAT
PUBLICITAT