Publicitat
Publicitat

Nadal diu que els 759 milions i les 300 caixes dels papers de Salamanca "són un regal dels déus al PP" per "començar a quedar bé" amb Catalunya

El cap de l'oposició afirma que el PSC donarà suport "en totes les circumstàncies" al Govern català en el tema de l'addicional tercera. Assegura que la via judicial s'ha imposat a la via política

El cap de l'oposició i president del grup del PSC al Parlament, Joaquim Nadal, ha dit aquest dimecres que els 759 milions d'euros que deu el govern espanyol i les 300 caixes dels papers de Salamanca que encara no s'han retornat "són un regal dels déus al PP" per "començar a quedar bé amb Catalunya".

Suport del PSC pels 759 milions

En una entrevista a El matí de Catalunya Ràdio, Nadal ha afirmat que els socialistes donaran suport "en totes les circumstàncies" al Govern català. Ha afegit, sobre l'addicional tercera, que la via judicial s'ha imposat finalment a la via política.

El cap de l'oposició ha comentat que els 759 milions "són diners compromesos, deguts, vençuts, i que s'han de pagar".

El retorn dels papers de Salamanca

Nadal ha valorat "molt negativament" l'incompliment del govern espanyol de retornar a Catalunya les últimes 300 caixes dels papers de Salamanca.

Tot i això, el president del grup socialista al Parlament ha recordat que el govern espanyol, "que ja no està pràcticament ni en funcions", s'emporta a casa el mèrit d'haver enviat les caixes que sí que ha enviat. "Cap altre govern abans havia enviat ni un sol paper", ha sentenciat.

21D

Més continguts de

21D
PUBLICITAT

Totes les dades, notícies i anàlisis per entendre la convocatòria electoral

Vés-hi
PUBLICITAT
PUBLICITAT