DECLARACIONS POLÈMIQUES DE DURAN
Política 25/06/2013

C's coincideix amb Duran que ERC no té "ni 'punyetera' idea de responsabilitat de governar"

"Marta Rovira, vicepresidenta; Pere Aragonès, conseller d'Economia; Oriol Amorós, conseller de Benestar Social..., Catalunya tremola!", ha afirmat Jordi Cañas

R. Tugas / C. Dinarès
1 min

BarcelonaEl portaveu de C's al Parlament, Jordi Cañas, ha compartit aquest dimarts les declaracions del líder d'Unió, Josep Antoni Duran i Lleida, tot i que "no amb l'expressió concreta" respecte a les capacitats d'ERC per governar. "El principal problema de Catalunya per generar economia és que ERC dicta les polítiques econòmiques", ha assegurat, i ha afegit: "Imagini'ls com a consellers, Catalunya tremola!". I ha enumerat un possible govern republicà: "Marta Rovira vicepresidenta, Pere Aragonès conseller d'Economia, Oriol Amorós conseller de Benestar Social...". "Qui cregui que deixar 40.000 milions d'euros de deute i 80.000 milions de pagaments diferits no és ser inútil...", ha sentenciat en referència a l'etapa de tripartit.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Tot i això, Cañas ha assegurat que li agradaria que ERC governés durant un any perquè la societat catalana ho veiés i es desinflés el seu creixement electoral. "ERC no té ni punyetera idea de responsabilitat de governar", ha matisat les paraules de Duran.

stats