Política 15/10/2015

Jordi Pujol Ferrusola dirigia les operacions de blanqueig de la família, segons la Fiscalia

Efe
1 min
EL GRAN PROTAGONISTA  Poc abans d’asseure’s per comparèixer, Jordi Pujol Ferrusola va rebre de mans dels seus advocats una gruixuda carpeta  en què hi havia tota la informació que va desplegar davant dels diputats. La seva intervenció va ser la més comentada  entre els dirigents de Convergència, que segueixen inquiets els avenços de la comissió.

MadridLa Fiscalia Anticorrupció sosté que Jordi Pujol Ferrusola, primogènit de l'expresident català, va dirigir i va gestionar "durant dècades" nombrosos "negocis econòmics" de la família, "així com diferents actuacions dirigides a aconseguir el blanqueig dels capitals obtinguts". Així consta en l'informe, al qual ha tingut accés l'agència Efe, remès pel fiscal Fernando Bermejo al jutjat d'instrucció número 31 de Barcelona per demanar al jutge de la capital catalana que enviï la investigació a la família Pujol a l'Audiència Nacional, on ja s'investiga Jordi Pujol Ferrusola.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

El fiscal afirma que "les diligències practicades fins a ara han permès ratificar que durant anys, en realitat durant dècades, la família Pujol-Ferrusola (pares i fills) ha actuat conjuntament sota la direcció i gestió de l'imputat Jordi Pujol Ferrusola desenvolupant nombrosos negocis econòmics, així com diferents actuacions dirigides a aconseguir el blanqueig dels capitals obtinguts".

stats