NOU PARTIT ABERTZALE

José Ángel Corres confirma que ETA ja no pressiona els empresaris

El president de la Cambra de Comerç de Bilbao diu que ha cessat l'extorsió i rebutja la il·legalització de l'esquerra abertzale

L'empresari no entén que el 10 per cent de la població basca "no pugui expressar lliurement la seva voluntat"

El president de la Cambra de Comerç , Indústria i Navegació de Bilbao , José Ángel Corres , ha afirmat avui que , segons les dades de què disposa , ha cessat l'extorsió d' ETA als empresaris bascos . En el col·loqui posterior a la seva intervenció a la tribuna de Nova Economia Fòrum a Bilbao , Corres s'ha referit a ETA i als efectes del seu alto el foc sobre l' economia basca . Segons ha dit, la certesa i la confiança són " fonamentals " per a la inversió i per això és " fantàstic " , segons les seves paraules, que " estigui aclarit el terreny de l'amenaça i extorsió als empresaris " . " Els avenços , encara que siguin escassos segons ha precisat –, són millors que els segrestos i el tret al clatell " .

Preguntat sobre el nou partit de l' esquerra abertzale , que es presenta avui a Bilbao , i la seva possible il·legalització , Corres ha manifestat que no entén que el 10 per cent de la població basca " no pugui expressar lliurement la seva voluntat" .

Més continguts de