CANVI DE CICLE
Política 31/05/2014

Rull (CDC) insisteix a ERC que "ara és el moment d'assumir la responsabilitat" de governar

El dirigent convergent afirma que "els adversaris en majúscules" de CiU són els que no volen que es voti el 9-N, tot i que Duran i Lleida va dir que ho són els republicans

Roger Tugas
1 min
Josep Rull, secretari d'organització de CDC, en roda de premsa

BellaterraEl secretari d'Organització de CDC, Josep Rull, ha insistit aquest dissabte que cal "ampliar aquesta responsabilitat" que suposa governar. "Ho vam dir des de l'inici de legislatura", ha recordat, ja que assegura que un moment polític com l'actual requereix "instruments excepcionals com un govern ampli i fort". "Altres formacions van dir que no, refusant les responsabilitats", ha etzibat amb referència sobretot a ERC, a qui ha tornat a retreure que "ara és el moment d'assumir-les [les responsabilitats]". "D'altra banda, l'ofensiva hi és, els adversaris en majúscules són els que no volen que els catalans votem", ha assegurat igualment, i s'ha desmarcat-se així del líder d'Unió, Josep Antoni Duran i Lleida, que divendres va afirmar que ERC ha passat a ser "el principal adversari ideològic" de CiU.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

En el mateix sentit, el vicesecretari general de Coordinació Institucional de CDC, Lluís Maria Corominas, ha recordat que CiU està "assumint totes les responsabilitats de les institucions en el pitjor moment de la crisi social i política". "Cal un estat català per garantir el progrés i el benestar, i això es pot fer des de fora o des de dins, assumint la responsabilitat de gestionar aquesta autonomia malmesa", ha insistit igualment Rull.

stats