Política 20/10/2016

L'home que va amenaçar Puigdemont demana disculpes al president: "Em vaig encendre"

Jorge Fernández Hernández diu des de RAC1 que es penedeix del que va dir. El president agraeix el "coratge" i dóna per tancada la polèmica

Ara
2 min

BarcelonaL'home que va amenaçar el president de la Generalitat, Carles Puigdemont, de posar-li una bomba al cotxe ha demanat disculpes al president. "Em vaig encendre. Vaig ser conscient del que vaig dir i me'n vaig penedir", ha explicat Jorge Fernández Hernández a RAC1. Segons ha explicat, va enviar el missatge a Puigdemont després de llegir improperis al seu mur de Facebook que li deien, entre altres coses, "fatxa" i "espanyol de merda".

"No sóc així. No va amb la meva persona ni amb la meva manera de ser. A la meva empresa no hi donaven crèdit", ha dit Fernández, que ha repetit en diverses ocasions que el missatge va ser fruit d'un "acaloramiento". L'home ha demanat perdó a "tot el poble de Catalunya", on ha dit que té "molt bons amics". "Jo estimo Catalunya i li desitjo el millor", ha insistit.

L'home ha reivindicat que és una "persona molt coherent" i que sempre ha tingut una conducta "irreprotxable". "No sóc terrorista, no sóc capaç ni de matar una mosca", ha afirmat, i ha afegit que "a vegades ens deixem endur, estem una mica tensos", en relació amb la situació política catalana. Fernández Hernández ha demanat que no li enviïn més missatges a través del Twitter ni es difongui el seu currículum, perquè la polèmica no li afecti a nivell professional.

Ell mateix ha explicat que va contactar amb Puigdemont després que el president anunciés a Twitter que el denunciaria. En concret, l'home va parlar amb Josep Rius, cap de gabinet del president, que li va comunicar que davant les disculpes, el president estaria disposat a retirar la querella contra ell. El mateix Puigdemont ha donat per "tancat" el tema a través de Twitter.

Les disculpes de Jorge Fernández Hernández arriben després que ell mateix assegurés que li havien "hackejat i que, per tant, el text no era seu. Amb la denúncia sobre la taula, l'home va tornar a fer servir el seu compte de Facebook, aquest cop per demanar perdó.

stats