Política 22/08/2012

Recoder assegura que el Govern “estarà a l'altura de les circumstàncies” a la Diada

El conseller no explica si assistirà a títol personal a la marxa de l'ANC però reconeix que ha participat en “totes les manifestacions importants per la defensa del país”

Marc Toro
1 min
El conseller de Territori i Sostenibilitat, Lluís Recoder, durant l'entrevista concedida a l'ACN

Prada (Conflent)El conseller de Territori i Sostenibilitat, Lluís Recoder, ha afirmat aquest dimecres que la seva participació en la marxa convocada per l'Assemblea Nacional Catalana (ANC) per la Diada “estarà en la línia del que decideixi el Govern”. Tot i així, ha afirmat: “Prendrem una decisió que estic segur que estarà a l'altura de les circumstàncies i del que s'espera de nosaltres”.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

En roda de premsa a la Universitat Catalana d'Estiu de Prada (Conflent), Recoder no s'ha sumat a les declaracions d'altres consellers i no ha volgut confirmar si assistiria a títol personal en cas que el Govern decidís no fer-hi acte de presència. No obstant això, el conseller ha assegurat haver estat a “totes les manifestacions importants per la defensa del país”.

Recoder confia que la marxa sigui “molt important”, que sigui capaç de “sumar” i que tothom pugui “expressar la seva sensibilitat”. És més, ha demanat que en primer lloc sigui “un clam a favor del pacte fiscal”.

stats