Política 26/07/2014

Madina lamenta la poca integració a la nova executiva del PSOE

L'exaspirant a la secretaria general assegura que ningú de l'equip de Pedro Sánchez s'ha posat en contacte amb ell

Europa Press
2 min

MadridEl diputat basc i exaspirant a liderar el PSOE Eduardo Madina ha explicat aquest dissabte que "ningú" ha parlat amb ell sobre la conformació de la nova executiva federal del partit i ha admès que li hauria agradat "tenir més capacitat per treballar en pro d'una integració" que tant ell com el futur secretari general, Pedro Sánchez, van defensar.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Ho ha dit a l'arribada a l'hotel de Madrid on se celebra el congrés federal que proclamarà Sánchez nou líder dels socialistes, després de guanyar les primàries obertes a tota la militància.

Madina ha assegurat que la "unitat" del PSOE està garantida perquè "ningú farà res que vagi en direcció contrària". Ha lamentat no haver pogut "col·laborar" prou a favor d'una integració que, a parer seu, serà "molt útil per a un PSOE que té en els propers anys un desafiament enorme al servei d'un país que el necessita fort i unit".

De fet, preguntat per si li consta que algun membre del seu equip ocupi algun lloc a la nova direcció, com sí que passarà amb el corrent Esquerra Socialista, ha dit que no se li ha comunicat. "Amb mi no ha parlat ningú, així que no ho sé", ha assenyalat.

Això sí, ha deixat clar el seu "compromís" amb el fet que sigui "un congrés d'èxit en què el PSOE surti bé per al proper període", tal com es va comprometre abans de la consulta, i ha desitjat sort a Sánchez. "És veritat que no ha estat senzill, però en qualsevol cas nosaltres aquí només venim a treballar en pro de la unitat i de la celebració d'un gran congrés", ha insistit Madina, convençut que el PSOE ha de sortir "amb més fortalesa de com hi entra".

stats