Política 28/09/2012

Mas declina fer declaracions al Senat després de la Conferència de Presidents autonòmics, dimarts que ve

Ho ha confirmat a l'ARA un portaveu de la Moncloa. El president de la Generalitat farà declaracions dimecres a Palau per valorar la reunió

Joan Rusiñol
1 min

MadridEl president de la Generalitat, Artur Mas, no farà declaracions al palau del Senat dimarts que ve, un cop acabada la reunió de la Conferència de Presidents autonòmics que es farà a la cambra alta i que presidirà el cap de l'executiu espanyol, Mariano Rajoy. Així ho ha confirmat a l'ARA un portaveu de la Moncloa. Mas valorarà la reunió dimecres, el dia següent, des del Palau de la Generalitat.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

El govern espanyol ha enviat aquest migdia una nota en què detalla en quina sala donarà explicacions davant la premsa cadascun dels representants autonòmics. Catalunya no hi apareix, segons l'equip de Rajoy, per decisió de la Generalitat. Després de la trobada amb Rajoy el passat 20 de setembre, i en un gest ben poc habitual, el president va optar per comparèixer a la seu del Govern a Madrid, al cèntric carrer Alcalá, i fer bona part de la seva intervenció en català.

Segons el programa, està previst que abans d'iniciar els treballs, els presidents esmorzin amb el rei Joan Carles.

stats