Política 08/11/2014

Monago diu que tornarà "fins a l'últim cèntim" dels viatges a les Canàries que es posin en dubte

El president extremeny diu que no va fer res mal fet però demana "disculpes" pels "errors" que hagi comès

Joan Rusiñol
1 min
El president d'Extremadura, José Antonio Monago, ahir divendres a la inauguració de les jornades sobre bon govern. EFE

CàceresDesprés de passar, ahir, al contraatac pels viatges a les Canàries pagats pel Senat, el president d'Extremadura, José Antonio Monago, ha anunciat aquest dissabte que demanarà una relació d'aquests vols a la cambra alta i tornarà "fins a l'últim cèntim" dels que ara es qüestionen.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

No obstant això, ha reiterat que no va fer cap ús de diners públics per visites privades a l'arxipèlag, sinó que hi anava per "complir" les obligacions que li havia adjudicat el grup parlamentari popular al Senat. "Sóc una persona íntegra", ha dit. "No accepto xantatges ni amenaces", ha afegit. La seva tesi és que les informacions que han aparegut a les últimes hores responen als qui es "resisteixen" a fer canvis a Extremadura.

Després de reiterar la seva "honradesa", ha demanat "disculpes a la gent de bona fe" pels errors que pugui haver comès en el temps que fa que és a la política.

Durant la clausura d'unes jornades a Càceres sobre bon govern, ha intervingut per sorpresa el president d'honor del PP extremeny, Miguel Celrdán, amb un casc de bomber –la professió de Monago– per garantir-li que el partit seria el "casc" protector en els atacs que pugui rebre d'ara a les eleccions.

stats