Política 07/01/2015

Rajoy anuncia que Espanya "reforçarà" la seva seguretat després de l'atemptat a París

El president espanyol, abans de reunir-se amb el bisbe de La Seu d'Urgell camí del viatge oficial a Andorra, matisa que "no hi ha motius per alarmar-se"

Oriol March
1 min

La Seu d'UrgellEl president del govern espanyol, Mariano Rajoy, ha anunciat aquest dimecres a la tarda que Espanya "reforçarà" la seva seguretat després dels atemptats d'aquest matí a París. A pesar d'això, Rajoy ha insistit que "no hi ha motius per alarmar-se". El líder del PP ha fet aquestes declaracions tot just arribar a La Seu d'Urgell, primera parada d'un viatge oficial que el durà a Andorra. En les properes hores arribarà al Principat, on el rebrà el seu màxim dirigent polític, Antoni Martí.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Reunió a La Seu d'Urgell amb el procés sobiranista aparcat

El bisbe de La Seu d'Urgell i un dels coprínceps d'Andorra, Joan-Enric Vives, ha considerat "abominable" l'atemptat que hi ha hagut aquest matí a París i ha volgut expressar la seva solidaritat amb el poble francès. "És un atemptat a les llibertats", ha considerat Vives en declaracions als mitjans abans de reunir-se amb Rajoy.

El representant eclesiàstic ha evitat referir-se al procés sobiranista català. "No faré declaracions", ha considerat quan se li ha pregunta per aquest assumpte.

stats