Política 17/06/2014

Rajoy: "Amb la proclamació de Felip VI els espanyols ens reafirmem en els vincles i símbols que ens uneixen a tots"

El president espanyol diu que la "transparència i la normalitat" del procés de successió és la prova del consens social a l'entorn de la Constitució

Acn
1 min

MadridEl president del govern espanyol, Mariano Rajoy, s'ha referit aquest dimarts a la successió a la Corona espanyola per fer una nova crida a la unitat. "Amb la proclamació de Felip VI els espanyols ens reafirmem en l'aposta per l'estabilitat democràtica, pels vincles i pels símbols que a tots ens uneixen en solidaritat i concòrdia", ha subratllat durant la presentació del president de Cantàbria en un esmorzar informatiu d'Europa Press a Madrid. Així mateix, Rajoy ha destacat la "transparència i la normalitat" amb què s'està portant a terme el procés de successió i ha assegurat que és "la millor prova de la solidesa de les nostres institucions i del consens social a l'entorn de la Constitució i la democràcia".

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Durant la seva intervenció, el president espanyol ha destacat la gestió "eficaç, solvent i responsable" del president de Cantàbria, Juan Ignacio Diego, al capdavant de l'administració càntabra. Segons Rajoy, aquestes actituds estan ajudant a deixar enrere la crisi per afrontar "un nou escenari de recuperació", que serà més ferm com millor "sapiguem harmonitzar els nostres avantatges competitius, l'impuls reformista i la maduresa i la solidaritat de la societat espanyola".

stats