Política 02/09/2013

El director de Método 3 al jutjat: "El que és obvi és que algú que participava en aquell dinar n'havia informat, perquè no som mags"

Roger Mateos

BarcelonaEl director de l'agència de detectius Método 3, Francisco Marco, va declarar el passat 21 de febrer davant la jutgessa encarregada d'instruir el cas de les escoltes secretes que "el més segur" és que la presidenta del PP a Catalunya, Alícia Sánchez-Camacho, va demanar que fos gravat el seu dinar al restaurant La Camarga de Barcelona amb l'exparella de Jordi Pujol Ferrusola, el 7 de juliol de 2010. La seva declaració consta al sumari del cas Método 3, del que aquest dilluns se n'ha aixecat el secret i al que ha tingut accés l'ARA.

Marco va assegurar a la jutgessa que ell ni va autoritzar la gravació ni en va tenir coneixement fins que el cas va sortir a la llum pública el febrer de 2010, però després de veure'n l'expedient i parlar amb els treballadors de la seva agència que es van encarregar de l'enregistrament del dinar, va poder extreure una sèrie de conclusions. I una d'elles és que Camacho per força n'havia d'estar al cas i havia de comunicar-ho a Método 3. "La gravadora es pot demanar de dues maneres: que la persona, en aquest cas Sánchez-Camacho, la demani a Método 3, i si no coneix ningú de Método 3, utilitzi un amic. El que és obvi és que algú que participava en aquell dinar n'havia informat, perquè no som mags", va assegurar.

stats