Política 11/08/2015

Miquel Calçada, Empar Moliner i Núria Picas se sumen a la llista de Junts pel Sí

Juntament amb els expresidents del Parlament Rigol, Benach i De Gispert, i l’entrenador Pep Guardiola, formaran part de la candidatura independentista

Ara
1 min
El periodista Miquel Calçada / CÈLIA ATSET

BarcelonaLa candidatura de Junts pel Sí ha anunciat la incorporació del periodista Miquel Calçada, l'atleta Núria Picas i l'escriptora Empar Moliner, en els darrers llocs de la llista per la independència.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Aquestes personalitats del món de la comunicació, l'esport i la cultura ocuparan el darrer tram de la llista amb els expresidents del Parlament de Catalunya Joan Rigol, Ernest Benach i Núria de Gispert i l'entrenador Pep Guardiola, que tanca la candidatura de Barcelona.

Miquel Calçada, periodista, va néixer a Sabadell l'any 1965. Va ser la veu inaugural de Catalunya Ràdio, cofundador de Flaix FM i responsable de diversos programes de televisió, i va ser el comissari de la celebració del Tricentenari del 1714.

Núria Picas, atleta, va néixer a Manresa l'any 1976. Va ser campiona l'any 2012 de la Copa del Món d'ultratrails, se situa en l'elit de les curses de muntanya, i actualment comparteix la seva experiència professional a través de conferències de motivació.

Empar Moliner va néixer a Santa Eulàlia de Ronçana el 1966. És escriptora i col·labora amb diversos mitjans de comunicació escrits i audiovisuals, entre els quals l'ARA.

stats