Política 13/03/2015

El candidat de CiU a Terrassa, sobre Duran: "Fa mal al procés, tinc claríssim que el debilita"

"No em sembla correcte que Unió pretengui que tinguem el sentiment que els hem ferit", assegura Miquel Sàmper en una entrevista a La Xarxa

Aar
1 min

BarcelonaEl candidat de CiU a l'alcaldia de Terrassa, Miquel Sàmper, ha assegurat aquest divendres que s'estimaria més que Josep A. Duran i Lleida, líder d'Unió, fes un pas enrere de la primera línia política: "Parlo com a persona, no com a candidat, però preferiria que no hi fos". Miquel Sàmper assegura que és precisament la figura i "el lideratge molt marcat de Duran el que provoca les tensions" internes a la federació de CiU. "Fa mal al procés, tinc claríssim que el debilita", ha considerat.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

En declaracions a l'espai 'L'entrevista' de La Xarxa de Comunicació Local, l'alcaldable per Terrassa qualifica de “desorbitada” la reacció del diputat d'Unió, Josep Sánchez Llibre, després de les crítiques d'alguns alcaldes de CDC cap a Duran i Lleida. “Els alcaldes de Mataró i Figueres no han dit res nou”, diu Sàmper. “No em sembla correcte que pretenguin que tinguem el sentiment que els hem ferit”. “A més, el 90% dels militants d'Unió Democràtica dirien el mateix que han dit aquests alcaldes”, ha afegit.

stats