Política 20/02/2013

El PSOE desautoritza Pere Navarro de manera fulminant per haver demanat l'abdicació del rei

El partit de Rubalcaba emet un comunicat en què adverteix que la proposta d'abdicació del rei és "inadequada" i "no la comparteix en absolut"

Ara
1 min
El rei Joan Carles, durant el missatge de Nadal del 2012 / EFE

BarcelonaNomés uns minuts abans de les quatre de la tarda de dimecres, quan ha començat la intervenció d'Alfredo Pérez Rubalcaba davant Mariano Rajoy al debat de política general espanyol, el PSOE ha marcat distàncies amb Pere Navarro. El líder del PSC ha demanat l'abdicació del rei per forçar una àmplia reforma del model d'Estat que permeti una reforma constitucional que acomodi Catalunya.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

"El PSOE no comparteix en absolut la declaració del primer secretari del PSC, Pere Navarro, en relació al rei i la considera del tot inadequada", ha afirmat el partit socialista en un comunicat tan escuet com contudent que és una altra desavinença entre el PSC i el PSOE, que ja han xocat pel dret a decidir i no són capaços de tancar un nou protocol de relacions. El primer secretari del PSC ha afirmat que "respecta" l'opinió del PSOE però ha evitat rectificar la seva posició.

stats