Publicitat
Publicitat

El govern espanyol destitueix el responsable de l'Oficina Antifrau que va investigar el Gürtel

Els càrrecs substituts són de lliure assignació

El govern espanyol ha destituït el cap de l'Oficina Nacional d'Investigació del Frau (ONIF) i responsable de la investigació del cas Gürtel, Víctor de la Morena, i els altres cinc caps d'equip, tots ells inspectors d'Hisenda, segons han confirmat a l'ACN fonts de l'Agència Tributària. És el primer cop que es canvien els caps d'equip de l'oficina antifrau, tot i que el responsable sol ser substituït quan hi ha un canvi de govern. En aquest sentit, fonts de l'Agència Tributària han tret importància als canvis i han explicat que el relleu no és excepcional, ja que es tracta de llocs de lliure assignació que es poden canviar lliurement per part del govern.

De la Morena i els altres cinc caps d'equip van ser destituïts ara fa una setmana, dijous passat. Tots ells són inspectors d'Hisenda amb una llarga trajectòria professional i ocupen un lloc de lliure designació i estrictament professional.


Fonts de l'Agència Tributària han assegurat que els canvis corresponen a l'àmbit del personal directiu, com ja ha passat en anteriors ocasions, i que no suposa cap perjudici per a la capacitat professional de l'oficina antifrau.

RE

Etiquetes

Més continguts de