Política 16/06/2014

Buenafuente, Berto Romero i Àngel Llàcer reclamen el dret a decidir en un vídeo d'Òmnium

"M'agradaria una Catalunya sense complexos interns, que s'escolta a si mateixa, es debat a si mateixa i després pren una decisió", diu el president d'El Terrat

Ara
1 min

BarcelonaEl comunicador i humorista Andreu Buenafuente, el presentador Àngel Llàcer, el productor Josep Maria Mainat, l'integrant de Goma Espuma José Luis Cano, el també humorista Berto Romero, l'actriu Míriam Tortosa, la jutgessa Sílvia Ventura, el periodista Antonio Baños o l'economista Xavier Sala i Martín protagonitzen el vídeo que l'entitat Òmnium Cultural ha publicat aquest dilluns per fer campanya pel dret a decidir i la consulta del 9-N.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

"M'agradaria una Catalunya sense complexos interns, que s'escolta a si mateixa, es debat a si mateixa i després pren una decisió", diu Buenafuente al vídeo. L'actriu Míriam Tortosa demana "desdramatitzar" el dret a decidir. "Tenia entès que les coses s'havien de decidir votant", diu Berto Romero. "Potser vull fer la consulta i vull votar que no", afegeix Llàcer. El vídeo és un avançament del documental 'Un país normal' que prepara Òmnium Cultural.

stats