Política 27/12/2012

Junqueras demana al nou Govern que estigui a l'altura dels reptes que té Catalunya

Assegura que el seu partit no ha estat consultat per Artur Mas a l'hora de confeccionar l'executiu

Efe
1 min
Junqueras, a l'ofrena a la tomba de Francesc Macià del 25 de desembre, en el 79è aniversari de la seva mort.

BarcelonaEl president d'ERC, Oriol Junqueras, ha assegurat aquest dijous al migdia que el seu partit no ha estat consultat per Artur Mas a l'hora de confeccionar el Govern. Tot i això, el líder republicà ha assegurat que "respecta" els nous consellers triats i espera que "estiguin a l'altura dels reptes que té plantejats Catalunya en aquesta legislatura".

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Junqueras ha explicat que el president de la Generalitat li ha comunicat aquest matí per telèfon els noms dels consellers, encara que no li han estat consultats prèviament. "Respecte a les decisions preses pel president de la Generalitat –ha afegit–, i ja que ERC no és al Govern, la responsabilitat era seva", si bé "el més important no és qui estarà al capdavant de les conselleries, sinó les polítiques que facin i els recursos de què disposen".

"Esperem que el nou govern pugui estar a l'altura dels reptes que té plantejats el país en aquesta legislatura, i si és així, ERC l'acompanyarà perquè pugui portar-los a terme", ha afegit el líder d'ERC.

stats