ELECCIONS 25-N
Política 07/10/2012

Junqueras: "El nostre rival és l'estat espanyol i no un altre partit independentista"

El president d'ERC considera que els pressupostos de l'Estat són una raó més perquè Catalunya sigui independent "al més aviat possible"

Acn
1 min
ERC augura que l'espoli fiscal accelerarà la independència

BarcelonaEl president d'ERC, Oriol Junqueras, ha defensat la voluntat de "construir, sumar i treballar" conjuntament entre els partits i els ciutadans de Catalunya i ha posat com a exemple la població de Sant Vicenç dels Horts (Baix Llobregat) d'on ell és alcalde i on governa ERC, CiU i ICV. "Tenim clar que el nostre rival és l'estat espanyol i no un altre partit independentista", ha afirmat el líder republicà en relació a la picabaralla amb SI en declaracions aquest diumenge a 'L'entrevista' de Catalunya Informació. Junqueras també ha criticat els pressupostos de l'Estat pel 2013, que ha qualificat de "vergonya i un insult a la dignitat" per les previsions de despesa a Catalunya.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

"Són una raó més per ser independentista al més aviat possible", ha remarcat Junqueras, que ha afegit que Catalunya no pot perdre més el temps perquè cada dia que passa, l'economia i la gent pateix més.

stats