Política 19/09/2013

PP acusa el PSOE de "mala pràctica democràtica" per criticar els fiscals Madrid

El portaveu del PP al Congrés, Alfonso Alonso, ha dit que "el PSOE dedica molt temps a criticar els fiscals i els jutges, i això és preocupant"

Europa Press
1 min

Madrid P { margin-bottom: 0.21cm; } El portaveu del PP al Congrés, Alfonso Alonso, ha acusat el PSOE de "mala pràctica democràtica" per carregar contra jutges i fiscals quan no li agraden les seves decisions, com l'oposició de la Fiscalia a investigar l'esborrat dels ordinadors de l'extresorer del PP Luis Bárcenas.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Alonso, en declaracions al Congrés, es referia així a la reacció dels socialistes després de conèixer les informacions que indiquen que la Fiscalia Anticorrupció s'oposa a obrir una investigació sobre l'esborrat dels discos durs dels ordinadors de Bárcenas.

"El PSOE dedica molt temps a criticar els fiscals i els jutges, i això és preocupant", ha dit Alonso després de recordar que la garantia de l'estat de dret és respectar la independència dels òrgans jurisdiccionals.

Alonso ha recalcat que el PP respecta el "criteri professional dels fiscals" i la independència dels jutges perquè puguin fer la seva feina "sense pressions".

stats