Publicitat
Publicitat

PAÍS BASC

El PP celebra la decisió del Suprem i l'existència de la llei de partits

Els populars allarguen la mà al PSOE i ressalten que les il·legalitzacions són gràcies als "dos principals partits parlamentaris"

El Partit Popular ha celebrat la decisió del Tribunal Suprem d'anul·lar totes les candidatures de Bildu, ja que ho consideren el "triomf de la llibertat i la democràcia contra aquells que pretenen destruir amb la violència i el terrorisme", segons informa l'agència Europa Press en la seva web. Els populars també han aprofitat per reivindicar la unitat davant d'ETA dels dos principals partits polítics, ells mateixos i el PSOE.

La valoració dels populars s'ha difós amb un comunicat en què el partit de Mariano Rajoy defensa que la resolució del TS "reafirma l'imperi de la llei i desemmascara el frau orquestrat per ETA-Batasuna per intentar tornar a les institucions amb una coalició electoral clarament controlada per ETA".

Aprofiten per celebrar l'existència de la llei de partits perquè, segons els seu punt de vista, el Suprem confirma "l'encert de la via iniciada"per aquesta norma.

I consideren que tot plegat "ha estat fruit de la unitat davant d'ETA dels dos principals partits parlamentaris, PP i PSOE successivament en el govern i l'oposició."

La veu del poble

Més continguts de

La veu del poble
PUBLICITAT

Totes les dades, notícies i anàlisis per entendre la convocatòria electoral

Vés-hi
PUBLICITAT
PUBLICITAT