Publicitat
Publicitat

REFORMA LABORAL

El PSC considera el dictamen "una victòria moral" per als contraris a la reforma laboral

Jaume Collboni defensa que "la flexibilitat laboral ha de basar-se en la negociació col·lectiva i l’acord entre les parts, i no en la imposició dels plantejaments d’una de les parts"

El portaveu del PSC, Jaume Collboni, ha afirmat avui que el dictamen del Consell de Garanties Estatutàries és "una victòria moral per als que hem defensat que aquesta reforma laboral suposa una ruptura del model de relacions laborals basat en el diàleg i la concertació". Segons el portaveu socialista, el dictamen "ens dóna la raó a aquells que hem defensat que la reforma és un atac al model constitucional i estatutari" i assegura "que la flexibilitat laboral ha de basar-se en la negociació col·lectiva i l’acord entre les parts, i no en la imposició dels plantejaments d’una de les parts". "Aquest és l’atemptat més important que conté el model de reforma del PP i al qual es van oposar el passat dia 29 de març milers de treballadors i treballadores", ha afegit.

Al mateix temps, ha assenyalat Collboni, el Consell de Garanties Estatutàries destaca també que la reforma laboral "envaeix competències del govern de la Generalitat en matèria laboral". Per això, el PSC "espera que CiU estigui a l’alçada i permeti que el Parlament presenti un recurs contra la reforma laboral".

21D

Més continguts de

21D
PUBLICITAT

Totes les dades, notícies i anàlisis per entendre la convocatòria electoral

Vés-hi
PUBLICITAT
PUBLICITAT