LA CRISI DELS SOCIALISTES
Política 25/04/2014

Els crítics del PSC denuncien la presència de Joan Rangel a un acte amb partits anticonsulta

En una carta a la comissió de garanties, deploren el "to vodevilesc" amb què Fabian Mohedano va conèixer que era expulsat de la direcció

Sara González
1 min
Navarro amenaça els crítics amb l'expulsió si desobeeixen

BarcelonaEls crítics del PSC denuncien en una carta adreçada al president de la comissió de garanties del partit, Joan Torres, la "doble rasadora sancionadora" que, al seu parer, es podria haver aplicat a l'hora de valorar l'assistència de dirigents de la direcció a actes aliens al partit. A la missiva, signada pel membre de la direcció i fundador de l'associació Avancem Jordi del Rio, subratllen que el seu company de l'executiva Joan Rangel va assistir a la presentació de la plataforma Societat Civil Catalana. Segons ells, aquest acte va tenir un format "molt similar" al que va ser objecte de sanció a Fabian Mohedano, expulsat de la direcció per haver assistit a un acte d'ERC.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

"El company Rangel compartia platea amb destacats membres històricament hostils als principis fundacionals del socialisme català (PP, UPyD, Ciutadans i Vox", avisa Del Rio a la carta. Per contra, constata que Mohedano va anar a un acte en defensa del dret a decidir, que sí està inclòs al programa electoral del partit en les darreres eleccions. "No us demanem que actueu d'ofici. Sempre defensarem el lliurepensament", afirma. "Simplement us demanem que ho tingueu en consideració", afegeix.

A la carta, Del Rio també deplora el "to vodevilesc" amb què Mohedano va conèixer que era expulsat de la direcció del partit. Lamenta que fos a través dels mitjans de comunicació i perquè en fes difusió, segons ell, el primer secretari del PSC, Pere Navarro. "On està escrit que sigui el primer secretari, abans que la comissió de garanties, qui comuniqui la resolució d'aquesta?, deplora. Per aquest motiu, considera que s'ha posat en qüestió "la seriositat, el rigor i la missió equidistant i neutral" de la comissió i en demana una resposta.

stats