Política 13/02/2015

La gestora del PSM descarta les primàries per escollir candidat

La nova direcció provisional argumenta la decisió pels "temps" i l'"excepcionalitat" del moment

Europa Press
1 min
Tomás Gómez aquest dimecres

MadridLa Comissió gestora que dirigeix des d'ahir el PSM descarta, en principi, la proposta de triar candidats a la presidència de la Comunitat mitjançant primàries, tal com ha demanat avui l'exsecretari general del PSM, Tomás Gómez, pels "temps" i l'"excepcionalitat" del moment.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Així ho han assenyalat a Europa Press fonts pròximes a la gestora que com a òrgan de direcció en l'actualitat, té la competència d'elegir el procés d'elecció dels candidats. En aquesta ocasió, com ja ha explicat el president, Rafael Simancas, s'ha optat per consultes a les assemblees i posteriorment, triar el candidat que es consideri més apropiat.

El PSM, en crisi interna, es troba dividit per la forma d'escollir el nou candidat a la presidència de la Comunitat de Madrid, ja que tot i que diversos grups de militants i el mateix Tomás Gómez han demanat primàries.

Dos dies després que una gestora assumís la direcció del PSM, el ja exsecretari general del PSM ha avançat que deixa els càrrecs a Madrid i s'aparta de la regió, però ha demanat primàries per a les eleccions autonòmiques del maig i així, donar batalla per la presidència.

"Demano que tieu un nou candidat a la presidència a la Comunitat a partir del vot dels militants, com s'ha triat sempre", ha reclamat Gómez aquest matí en roda de premsa a la seu del Parlament regional.

stats