Corrupció
Política 20/05/2013

La policia escorcolla la casa de l'expresidenta del Parlament balear Maria Antònia Munar

Els agents també han entrat aquest dilluns a la tarda al domicili de l'exconseller de Turisme i exvicepresident del Consell Miquel Nadal

Ara
1 min
Munar diu que mai  va veure els comptes d'UM quan la liderava

PalmaLa policia judicial ha entrat aquest dilluns al vespre als habitatges de l'expresidenta del Consell de Mallorca i del Parlament de les Illes Balears Maria Antònia Munar, i de l'exconseller de Turisme i exvicepresident del Consell Miquel Nadal, tots dos de la desapareguda Unió Mallorquina. Els escorcolls, a causa d'una denúncia de la Fiscalia Anticorrupció, tenen relació amb el cas Can Domenge, que s'ha de jutjar el 5 de juny. Cal recordar que els dos exdirigents d'UM ja estan condemnats per altres causes de corrupció.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

L'exconseller insular de Territori Bartomeu Vicens, imputat en la mateixa causa, havia presentat avui mateix a l'Audiència de Palma un escrit de confessió, segons fonts judicials, en què implica directament Munar i Nadal en el cobrament de comissions d'uns 600.000 euros per cap. Vicens també hauria cobrat la mateixa quantitat i avui també hauria ingressat als jutjats devers 160.000 en concepte de reparació de danys. Arran d'aquest escrit Anticorrupció ha presentat la denúncia, ha demanat els escorcolls i el jutjat d'instrucció ha declarat secreta la causa.

Els policies cerquen informació sobre els diners de les comissions que haurien pogut cobrar tots dos polítics per la venda del solar de Can Domenge l'any 2006. El terreny, que era propietat del Consell, es va vendre a l'empresa Sacresa per 30 milions d'euros, tot i que Núñez y Navarro en va oferir 61.

stats