Política 08/06/2016

Pere Aragonès: "El 'no' de la CUP és una simple qüestió estètica"

El secretari d'Economia assegura que la divisió interna de la CUP, que ja es va produir al gener, demostra el "dogmatisme ideològic" i que voten 'no' per "no voler-se posar al costat de segons qui"

Georgina Ferri
1 min
Pere Aragones

BARCELONAEl secretari d'Economia, Pere Aragonès, ha explicat en una entrevista a RAC1 que el 'no' de la CUP als pressupostos és "una qüestió estètica", perquè els anticapitalistes "no volen posar-se al costat de segons qui" en una votació, en clara referència a Convergència. Per a Aragonès, ho demostra el fet que es torna a produir la mateixa divisió que ja hi va haver al gener passat, quan la CUP va forçar el pas al costat d’Artur Mas a canvi d’un acord de legislatura.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

que ho desaprofiti una força d’esquerres és decebedor

"Prohibit tirar la tovallola"

Preguntat sobre la possibilitat d’abocar-se a unes noves eleccions, Aragonès s’hi ha oposat i ha assegurat que ara està "prohibit tirar la tovallola", però ha reconegut que hi ha "més entrebancs", tot i que es faran "tots el possibles per tirar el procés endavant".

Què significa el veto als comptes?

s’hauran de prorrogar els comptes del 2015

Aragonès també ha afirmat que el departament d’Economia començarà a preparar els comptes del 2017, però que a l’hora de presentar-los tindran el veto de la CUP als actuals números.

"Més complicat"

En el mateix sentit que el seu número dos a la conselleria, Oriol Junqueras "més complicat" Junqueras ho ha dit en un article a

stats