Política 12/11/2012

Navarro erigeix el PSC com "l'únic partit d'esquerres que plantarà cara" a les retallades i el sobiranisme

El líder del PSPV, Ximo Puig, defensa l'estat federal i assegur que Espanya "ha d'entendre Catalunya i El País Valencià"

Sara González
1 min
Pere Navarro, a l'acte del PSC a Tortosa / ACN

TortosaEl candidat del PSC, Pere Navarro, ha erigit els diputats del seu partit com els únics que "plantaran cara" contra les retallades i la deriva independentista d'Artur Mas i ha advertit els votants d'esquerres que la resta de partits "els fallaran" per un banda o l'altra.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

"Fem una crida a totes les persones d'esquerres que no volen que el seu vot sigui utilitzat per més retallades i per l'aventura independentista de Mas", ha reclamat Navarro. El líder del PSC ha proposat "estar units des de la llibertat" a través d'un estat federal on es reconegui "la personalitat de Catalunya" i el repartiment dels recursos "sigui transparent".

El líder dels socialistes valencians, Ximo Puig, que ha participat en el míting de Tortosa, ha defensat també la via federal i ha assegurt que "Espanya ha d'entendre Catalunya i el País Valencià". "Els socialistes catalans i valencians compartim des de fa molts anys l'ambició federalista", ha reivindicat.

stats