Un jutjat de Madrid admet a tràmit la querella de Podem contra Aguirre per injúries i calúmnies

La candidata i presidenta del PP de Madrid ha vinculat en diverses ocasions la formació amb ETA i els ha acusat de finançament il·legal

Després de moltes anades i vingudes i d'intents de conciliació per part de la justícia, finalment s'ha admès a tràmit la querella presentada per Podem contra la presidenta del PP de Madrid i candidata a l'alcaldia de la capital espanyola, Esperanza Aguirre. Segons informa Podem en un comunicat, el jutjat d'instrucció número 42 de Madrid investigarà una querella presentada l'any passat contra Aguirre per delictes d'injúries i calúmnies contra la formació.

La presidenta del PP madrileny va publicar l'1 de juliol del 2014 en el seu bloc una entrada titulada "El que cal saber de Podem" amb un vídeo en què expressava que "Podem està amb ETA" i que "aquest règim" –en referència al de Veneçuela– "ha pagat a Podem 3,77 milions d'euros". Poc després, va dir en el seu compte a Twitter que#Podem està amb el chavisme, amb el castrisme i amb ETA. I la resta és xarrameca.

Més continguts de